Se duce Moldova de râpă fără Lia TABURCEAN? Artista se crede de neînlocuit, de asta nu emigrează

Atâta timp cât artiștii basarabeni sunt tot mai interesați să cucerească showbiz-ul de peste Prut și vânează contracte cu casele de discuri din România, Lia Taburcean nu are asemenea intenții. Fără prea multă modestie, aceasta spune că nu vrea să lase țara fără talentul ei.

Lia Taburcean a lansat de curând o nouă melodie: „Seara asta”, în duet cu una dintre cele mai îndrăgite artiste pop din România, Lora. Basarabeanca spune că planifică mai multe colaborării cu interpreții de peste Prut, dar se limitează doar la asta și nu i-a în calcul să emigreze.

„50% sunt în toată România și 50% sunt acasă. Oricum, nu pot să las Republica Moldova, îți dai seama cu totul. Adică se prăpădește lumea fără Lia Taburcean la nunți”, a spus artista jurnalistei CanCan.

Lia Taburcean a spus că a avut doar de câștigat din colaborarea cu Lora, aceasta fiind foarte docilă.

„Pentru că ea tot este…moldoveancă, este din Galați și ea se descurcă foarte bine la ceea ce ține de tipajul meu, de maniera mea de a cânta și foarte bine se adapta după criteriile mele. Plus că este o femeie cu o energie foarte, foarte bună. Adică cu ea chiar nu am avut nicio problemă. Ea întotdeauna a spus DA. S-a adaptat cumva la toate cerințele mele. Și plus că cumva ne cunoaștem tot printre moldoveni și de aia noi am ales să facem împreună o piesă. Ea și-mi cânta piesele uneori. Fratele ei foarte des ascultă melodii mele și mă îndrăgește așa că au fost mai multe aici. Mai multe plusuri pentru mine”

Piesa Liei cu Lora are peste 78 de mii de vizualizări, adunate în doar 2 zile.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion