SCHWARZENEGGER pus la perete de soție. Cum i-a recunoscut că are un fiu de la amantă?

Celebrul actor și culturist, Arnold Schwarzenegger s-a destăinuit în cadrul documentarului despre viața sa, intitulat „Arnold”. Starul de la Hollywood, în vârstă de 75 de ani a vorbit și despre momentul în care i-a recunoscut soției că are un fiu, după relația extraconjugală, cu menajera familiei.

Totul s-a întâmplat în 2011, în timpul unei ședințe de consiliere matrimonială. Psihologul i-a spus direct că soția „Vrea să știe dacă ești tatăl lui Joseph”. Reacția actorului a fost următoarea: „Am crezut că mi s-a oprit inima. Și apoi am spus adevărul… Da, Maria. Joseph este fiul meu”. Soția sa a fost distrusă de veste și a urmat cel mai lung divorț din istorie. Procesul a fost inițiat în 2011 și s-a punct oficial în 2021.

Sursa: Getty Images

Arnold Schwarzenegger și-a schimbat soția cu menajera Mildred Baena, căsătorită și ea la acel moment. Fiul lor, Joseph Baena, are deja 25 de ani și calcă pe urmele tatălui, fiind pasionat de culturism. Când s-a născut, Arnold nu intuia că este fiul său, dar asemănările deveneau tot mai evidente în timp.

Sursa: Getty Images

Arnold Schwarzenegger s-a căsătorit cu soția sa, Maria Shriver în anul 1986. Cuplul are patru copii: fiicele Katherine și Christina și doi fii: Patrick și Christopher. Cel din urmă s-a născut cu doar câteva zile înainte de Joseph.

Sursa: Getty Images

În pofida procesului anevoios de divorț și a tuturor neînțelegerilor, acum Arnold și Maria sunt prieteni și sunt mândri de modul în care au reușit să-și crească copiii, a mai spus Arnold în documentarul despre viața sa.

 

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion