Săptămână cu remușcări la Lili Lozan. S-a plâns că i-a scăpat „O seară în parc” și a ieșit singură în unul pentru a recupera „distracția”

Prezentatoarea TV și jurnalista Lili Lozan s-a plâns, la începutul săptămânii, că nu a fost la evenimentul „O seară în parc” și a ieșit, chiar de luni, singură în unul… pentru a recupera „distracția”. Weekendul trecut, sala în aer liber a Teatrului Verde a devenit neîncăpătoare pentru cele câteva mii de spectatori veniţi să petreacă în compania artiştilor îndrăgiţi şi a orchestrei Teatrului Naţional de Operă şi Balet, dirijor, Dumitru Cârciumaru.

De fapt, asemenea ieșiri în parc ar fi devenit un obicei pentru jurnalistă.

Lili Lozan le-a mai recomandat urmăritorilor săi de pe Instagram să aibă grijă de ei pe timp de caniculă, cum ar fi: să poarte articole pentru cap și să se hidrateze.

Pe scena de la Teatrul Verde au urcat nume sonore din muzica autohtonă, dar şi artişti renumiţi de peste Prut, iar publicul i-a scăldat pe toţi în ropote de aplauze. Festivalul de Muzică Simfonică “O seară în parc” ediţia a VI-a a avut loc în data de 6 iulie.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion