SAINSUS supărată foc pe Cătălin LUNGU: „ai p*** mică, de ai limba atât de lungă”

Vestea că tatăl fiicei Svetlanei Sainsus ar fi fugarul, Gheorghe Cavcaliuc a stârnit o avalanșă de reacții în mediul virtual. Nu s-a abținut de la un comentariu și actorul Cătălin Lungu, care a făcut haz de modul în care a reacționat Svetlana Sainsus, la știrile despre presupusul tată al copilului său.

Femeia s-a arătat supărată pe jurnaliștii care nu au sunat-o ca să confirme informația și să-i ceară o fotografie comună în caz că e adevărată presupunerea. Sainsus a dat asigurări că ar fi transmis fotografia cu pricină, jurnalistului „norocos”, dar dacă nu a primit un apel, o va posta când va considera de cuviință. Actorul, Cătălin Lungu a considerat amuzantă revolta:

„Cum nu ai avut o problemă cu asta până acum și acum când s-a descoperit cine este tatăl copilului tău e o mare problemă. Eu înțeleg de ce oamenii aruncă cu hate în Sainsus. Pentru că iubește un om, care în principiu face rău, în societate, nu știu în familie. Poți să fii cel mai bun familist, cel mai curat, cel mai cuminte, cel mai drăguț, dar pentru societatea noastră a făcut foarte mult rău. Nu are tocmai cele mai frumoase valori. De asta oamenii sunt revoltați” – a spus Cătălin Lungu, pe Instagram.

Opinia actorului a ajuns la urechea Svetlanei Sainsus, care a venit cu o reacție acidă:

„Omul vrea urmăritori, haideți să îi facem! Eu las aici un exemplu de „nebărbat”. P.S. Probabil ai p*** mică de ai limba atât de lungă. Pace și sănătate. Nimic personal. Nici eu un te cunosc cum tu.”
Sursa: Instagram\zerodoiofficial

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion