Eurovision 2024| Valeria PASHA: „E concursul pe care-l urmăream încă de mică”

Continuăm să vă facem cunoștință cu cei 11 artiști de la noi din țară, care se vor confrunta în cadrul etapei naționale a celui mai important eveniment muzical al anului – Eurovision, pentru dreptul a de a fi vocea care ne va reprezenta țara pe scena de la Malmö. Valeria Pasha este una dintre concurentel

Are 28 de ani, este originară din Bălți, a studiat la Școala de Muzică George Enescu și la Facultatea de Limbi Străine, USM. Cântăreața are deja experiența de a evolua pe grandioasa scenă a Eurovisionului.

„Eurovision e concursul pe care-l urmăream încă de mică, cu toata familia. Am avut câteva tentative de participare în trecut. Au fost cu scopul de a-mi promova numele și piesa. Participările la concursuri mă alimentează. Mai mult ca atât, în anul 2023 am participat în calitate de backing vocal,
împreuna cu reprezentantul Rep. Moldova, Pasha Parfeni. Asta mi-a dat încredere și motivație să-mi încerc norocul și în acest an. O motivație pentru mine ar fi promovarea la nivel internațional. Eurovisionul oferă o platformă globală pentru artiști. Prin intermediul acestui concurs, am posibilitatea sa transmit un mesaj și de a avea un impact asupra oamenilor, datorită piesei Anti – Princess, cu care particip în acest an” – a povestit cântăreața pentru CanCan.

Melodia sa descrie o femeie independentă, ce-și urmează pasiunile și adună în jurul ei o comunitate de oameni ce împărtășesc aceleași valori.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion