ROBERT DE NIRO și-a pierdut nepotul: LEONARDO avea 19 ani

Suferință în viața actorului Robert De Niro. Leonardo, nepotul său de 19 ani, copilul fiicei sale adoptive, a fost găsit fără suflare. Motivul morții rămâne neidentificat, dar se știe că trupul neînsuflețit al lui Leonardo se afla lângă o farfurie cu praf alb.

„Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să o simt când am devenit mama ta. Ai fost atât de iubit și apreciat. Îmi pare atât de rău, puiule, îmi pare atât de rău. Odihnește-te în pace în paradisul etern, dragul meu băiat”, a scris actrița în vârstă de 51 de ani, fiica lui Robert De Niro.

Daily Mail a relatat că o „farfurie cu praf alb” a fost găsită lângă cadavrul lui Leonardo. Trupul neînsuflețit l-a găsit prietenul său, care de câteva zile nu a putut să ia legătura cu el.

Tabloidul mai scrie că în ultimul an, Leonardo a locuit într-un apartament închiriat cu un dormitor într-un complex rezidențial de lux Cipriani Club Residences de pe Wall Street.

Drena De Niro este fiica primei soții a lui Robert De Niro, actriță și cântăreață afro-americană Dianne Abbott. Actorul a adoptat-o ​​pe fată și a crescut-o ca pe a lui. Împreună cu el, Drena a jucat în filmele „Wag”, „Great Expectations”, „The Adventures of Rocky and Bullwinkle”, „Lamarck’s Last Case”.

Recent, Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a devenit tată pentru a șaptea oară. Mama fetei, pe care o chema Gia, este actuala iubită a actorului, antrenoarea de arte marțiale Tiffany Chen.

GettyImages.ru
Sursa: Instagram/drenadeniro
Sursa: Instagram/drenadeniro
Sursa: Instagram/drenadeniro
Sursa: Instagram/drenadeniro
Sursa: Instagram/drenadeniro

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion