ALEX VELEA și ANTONIA au început pregătirile pentru nuntă! Cine sunt nașii de cununie?

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, Alex Velea și Antonia au început pregătirile pentru nuntă. Deși, artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor lui încă acum 2 ani, până astăzi marele eveniment nu s-a desfășurat.

Chiar dacă nu au planificat încă data evenimentului și nici locația, Alex Velea a dezvăluit cine sunt nașii de cununie.

Ștefan Lucian, fondatorul de la Global Records, și soția acestuia le vor fi alături celor doi cântăreți în ziua cea mare.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat Alex Velea în cadrul emisiuni din România.

Artiștii formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 6 și, respectiv, 4 ani.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion