RIHANNA revine? Artista vrea să lanseze 2 albume și să plece în turneu

Speranțele fanilor Rihannei că își va relansa cariera de cântăreață ar putea deveni în curând realitate. Potrivit Mirror, vedeta pregătește o mare revenire pe scenă.

Potrivit publicației, artista a semnat deja un contract cu compania de organizare a concertelor Live Nation de 32 de milioane de dolari și plănuiește un turneu la scară largă pentru 2024 și 2025. În plus, ea a acumulat deja piese pentru două noi albume.

„Rihanna plănuiește în liniște o revenire după ce a încheiat o înțelegere cu Live Nation. Acordul a fost să o ajute în turneul mondial, iar echipa ei de creație lucrează acum în Los Angeles, punând totul cap la cap, în timp ce ea are grijă de copii“. insider a spus..”, a spus o sursă.

La începutul anului, Rihanna a evoluat Super Bowl. Atunci mulți se așteptau ca ea să anunțe lansarea unui nou album, dar în schimb cântăreața și-a anunțat a doua sarcină.

Fanii Rihannei au început să bănuiască că nu avea de gând să mai continue cu muzica, însă artista i-a liniștit pe toți într-un interviu acordat British Vogue. Ea a spus că intenționează să lanseze un nou album în viitorul apropiat, pentru că „vrea cu adevărat să creeze muzică și să filmeze videoclipuri”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion