Revoltă de proporții din cauza concertului lui Jah KHALIB în Moldova. „Nu vrem misogini! O să vă treziți cu huiduieli”

Jah Khalib nu mai e binevenit în Republica Moldova pentru o bună parte din moldoveni, care au decis să boicoteze participarea acestui interpret la un festival de amploare care urmează să se petreacă în luna august, la Chișinău. Asta după ce artistul a declarat în cadrul unei emisiuni că unul dintre „motivele” violurilor ar fi „îmbrăcămintea nepotrivită” a femeilor.

Actorul, cu titlu de maestru în Artă, Cătălin Lungu a fost cel care a îndemnat cetățenii să se revolte și să ceară organizatorilor să renunțe la acest interpret. Aceștia însă deocamdată nu au mers în întâmpinare solicitării, dimpotrivă șterg comentariile oamenilor care cer anularea lui Jah Khalib și au restricționat posibilitatea de a comenta în subsolul afișului cu Jah Khalib pe online. Chiar și așa internauții le transmit mesajul respectiv pe toate căile posibile:

„Faptul ca ștergeți și închideți comentarii nu vă scutește de judecata oamenilor, dar da dovadă cat de ieftin vă costă demnitatea. E josnic să aduceți “artiști” ca Jah în țară. Când în jur oamenii luptă pentru drepturi esențiale voi susțineți misoginii și prostia.”

„Ați închis comentariile, asta nu schimba faptul ca invitați un bărbat care umbla pe la podcasturii și justifică violatorii de femei. Așa că, no thanks summerfest. Proiectul vostru are 0 valori umane si 0 solidaritate fata de femei.”

„Nu vrem Jah Khalib la summer fest, mai bine aduceti B2. Si de ce ati închis comentariile, ar fi bine sa auziti parerea oamenilor si sa o considerati cand faceți asa un eveniment. Este un feedback valoros care ar putea fi folositor.”

„Noi nu vrem ca misoginii ca Jah Khalib sa cinte la Chisinau!”

„Nu vrem ca Jah Khalib sa cânte, este ca o palma si insulta adusa tuturor femeilor din Moldova”

„Prin faptul ca au oprit comentariile la postarea cu acel individ, ne putem face o părere foarte clară despre organizatori”

„Ignorați toate comentariile ?! O sa vă treziți la concert cu huiduieli când va ieși khalib pe scena.”

„Rog ca Jah Khalib sa nu cante pe scena de la Chisinau, nu ne reprezinta!”

Actorul Cătălin Lungu de asemenea încearcă să-i convingă în continuare pe organizatori să ia atitudine.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion