Reacția organizatorilor, după bătaia de la concertul lui Carla’s Dreams: „Ne pare rău că există oameni care nu știu să respecte un artist”

Îndrăgita trupă Carla’s Dreams a evoluat la Chicago, dar înainte să înceapă marea distracție, moldovenii s-au luat la harță. Conflictul a început după ce trupa ar fi întârziat cu trei ore. Organizatorii au venit cu explicații și au explicat că întârziere de fapt nu a fost, ci doar probleme tehnice.

„Salutare, dorim sa venim cu un mesaj după concertul Carla’s Dreams in Chicago! In primul rand, dorim sa mulțumim tuturor pentru prezenta, susținere, cuvintele frumoase dar si de critica!
A fost o confuzie ce ține de ora la care începea evenimentul, ora 7:00 Pm noi am postat ca deschidem ușile, am anunțat ca vom avea artist local, saxobeat show si DJ in deschidere, înainte sa înceapă Carla’s! Nu era nici cum posibil sa înceapă la 7 – pe Website in descrierea evenimentului este scris ca concertul Carlas începe la 9.30 de aia dorim sa ne cerem scuze ca s-a interpretat ca si cum ei vor începe la 7! Ne pare rău ca nu a fost mai vizibil poate anunțat. Da, a fost o intirziere de peste jumate de ora deoarece au fost niște probleme tehnice ce nu tine de trupa, sau de organizatori. Carlas Dreams nu au nici o vina ei au fost mai mult decât foarte profesioniști si punctuali.
Ne cerem scuze pentru atitudinea Securității de la sala au fost foarte obraznici si pe viitor vom fi mult mai precauți.
Dar hai sa nu negam ca a fost un concert tare frumos, cu multe emoții, toți ne-am distrat si cântat cu trupa impreuna. Pentru noi ca organizatori a fost un proiect deosebit, noi suntem foarte mândri de ce a ieșit! Da, nu a fost perfect- dar astfel de concert Live cu atât de multa lume nu s-a mai organizat pentru comunitatea noastră. Pentru noi tot a fost ceva nou.
Vrem sa Atenționăm ca ne pare rău ca exista oameni care nu știu sa respecte un artist si s-au comportat foarte urât! Ne este rusine. Un artist trebuie primit cu respect, pentru ei este un efort foarte mare ca sa vina aici. Noi ca organizatori am depus foarte multa munca, nopți nedormite, stres, ca sa putem sa va bucurăm cu un eveniment frumos. Concertele Live, nu sunt ușoare, in orice moment situația se poate schimba.
Va multumim pentru înțelegere!” – au scris organizatorii pe Fcebook.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion