Gravidele dezgolite, subiect de dispute pe online. Părerea Gabrielei DAMIR: „Eu o să vă șochez. Am făcut poze și goală!”

Ședințele foto din perioada gravidității sunt un trend al momentului. Viitoarele mămici și fotografii reflectă din ce în ce mai ingenios schimbările prin care trece corpul unei femei în timpul sarcinii. Unii însă critică îndrăzneala femeilor. Influencera și soția regizorului Roman Burlaca, Gabriela Damir, care acum un an a pozat și ea dezgolită a avut ce să le răspundă criticilor:

„Cineva zice că e vulgar, cineva zice că e firesc, cuiva îi este indiferent, hai că eu o să vă șochez și mai mult. Am făcut poze și goală la acest shooting, fără material pe mine. Pentru că asta a fost cea mai frumoasă formă a corpului meu pe care am putut-o avea vreodată. Pentru că corpul unei femei însărcinate arată divin așa dezgolit și nici într-un caz vulgar. Eu umblam goală prin casă și nu puteam trece pe lângă oglindă fără să admir acest corp. Vulgaritatea este cu totul despre altceva. Și până la urmă, faceți cum credeți, dar nu numiți vulgar o burtică dezgolită”, a scris Gabriela pe Instagram.

Gabriela Damir și soțul ei, regizorul Roman Burlaca au un fecior Avraam, de un an.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion