Prințul HARRY vrea să revină acasă, dar MEGHAN MARKLE îl roagă „să lase trecutul în urmă”

Prințul Harry „își dorește vechea viață înapoi”, dar Meghan Markle spune „nu” ideii și vrea ca soțul ei „să lase trecutul în urmă”, scrie publicația OK!.

Mark Boardman, un scriitor de showbiz și comentator media, a spus că îi este dor de prietenii săi și că și-ar dori să aibă o casă în Londra.

„Viața socială a prințului Harry s-a schimbat considerabil în ultimul deceniu”, a spus Mark.

„S-a îndepărtat de prietenii săi de facultate și nu are reședință permanentă în Marea Britanie. În timpul vizitelor sale la Londra, de obicei stă în hoteluri și evită să apară în public. Nu există nicio îndoială că Prințului Harry îi lipsesc vechii prieteni.”

Prințul Harry a pierdut Frogmore Cottage pe moșia Windsor, unde stătuse mereu cu soția sa și încerca să obțină o nouă reședință. Au existat zvonuri în presă că tatăl său, regele Carol al III-lea, avea să-i dea proprietatea, dar Palatul Buckingham a respins cererea în cele din urmă.

Meghan Markle, potrivit lui Boardman, nu este prea încântată de astfel de dorințe ale soțului ei – se teme că acesta va petrece mult timp în Marea Britanie, departe de familia lui. În plus, potrivit expertului, ea are propriile planuri pentru Harry.

„Meghan este supărată că Harry își dorește înapoi viața veche”, a spus Mark.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Statele Unite în 2020 și au încercat să-și construiască o nouă viață acolo. Numeroase scandaluri, în special acuzațiile importante ale lui Harry împotriva membrilor familiei sale, l-au înstrăinat de palat și au dus la critici dure la adresa lui.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion