Pregătiți visa și buzunarul: Cel mai așteptat festival din SUA, Coachella, revine în 2024

E oficial. Cel mai iubit festival de muzică, care adună zeci de artiști internaționali, Coachella, a anunțat data evenimentului din 2024. Organizatorii sunt gata să pună biletele în vânzare, chiar dacă nu există o listă încă confirmată cu cei care vor umple scenele de pe Empire Polo Club, locația tradițională a Coachella.

Mai sunt 11 luni până la marele eveniment. Ca de fiecare dată, festivalul se va desfășura în weekend și anume perioada 12-14 aprilie și 19-21 aprilie. Organizatorii au confirmat și locația.

Lista artiștilor pentru 2024 nu a fost încă dezvăluită, dar fiindcă biletele urmează să fie puse în vânzare începând cu această lună, anunțul nu ar trebui să întârzie să apară.

Începând cu ziua de vineri, 16 iunie, biletele vor putea fi procurate. Prețul acestora variază între 500-1000 dolari.

Coachella are loc anual, în două weekenduri consecutive din aprilie, și adună peste 250.000 de participanți. Festivalul Coachella Valley Music and Arts Festival se desfășoară în desertul Californian, lângă Palm Springs, mai exact în Indio, California. Evenimentul adună artiști din diferite genuri de muzică: rock, pop, indie, hip-hop și electronică.

Prima ediție Coachella a avut loc în 1999, la doar câteva săptămâni după Woodstock 99, un festival din New York care s-a terminat violent. Organizatorii au decis să ofere o experiență confortabilă, cu suficiente fântâni de apă, toalete și dușuri. Și au reușit. Totul a decurs conform planului, iar Coachella a fost denumit festivalul anului. LA Times a spus că festivalul a construit fundația unei eveniment ce, într-o zi, va fi recunoscut la nivel mondial.

Sursa: Getty Images
Sursa: Getty Images
Sursa: Getty Images
Sursa: Getty Images
Sursa: Getty Images

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion