JENNIFER ANISTON, apariție seducătoare pe coperta CR Fashion Book: Cum a pozat actrița la 54 de ani

Jennifer Aniston este noua eroina pe de coperta revistei CR Fashion Book. Actrița, în vârstă de 54 de ani, a pozat într-un sutien de piele, pantaloni și cravată, acoperit cu o cămașă albă decupată Valentino.

Actrița a publicat pe rețele filmări din culise și le-a mulțumit stiliștilor, make-up artiștilor și fotografului pentru munca lor, precum și șefului și fondatorului revistei, Carine Roitfeld. Aniston a recunoscut că a fost un vis să lucreze cu ea.

Într-un interviu acordat revistei, Aniston a vorbit despre modul în care se menține în formă. Actrița a remarcat din nou că secretul este alimentația adecvată și activitatea fizică constantă. Ea a mai adăugat că este foarte important să dormi mult.

„Acest ultim punct este o provocare pentru mine, dar este foarte important. Simt când nu mă odihnesc suficient”, a spus ea.

Actrița a adăugat că încearcă să-și protejeze spațiul de negativitate.

„Încerc să fiu foarte conștient de ceea ce am lăsat în spațiul meu de cap. Lumea noastră chiar trece prin unele greutăți și știu că suntem cu toții foarte îngrijorați, dar uneori cred că trebuie să oprim zgomotul”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion