Petrece finalul de săptămână cu vin rose nelimitat şi muzică live!

Sâmbătă, 8 iunie, eşti invitat să porţi încălţăminte comodă, fără tocuri, haine în stil retro (în nuanţele de roz, alb, argintiu sau auriu) şi să fii în bună dispoziţie, pentru a participa la un picnic la iarba verde de la Castel Mimi, la care să savurezi vin premiat cu Aur la concursuri internaţionale – Rose de Bulboaca şi Rara Neagră Rose.

Pentru toţi oaspeţii de la castel va răsuna muzică live interpretată de STRATONE Band şi Nikorasong’s Acoustic Band, cărniţa va sfârâi pe grătare, iar plăcintele tradiţionale vor ademeni gurmanzii spre zona de Food Court în aer liber. 

Pentru iubitorii de activităţi sportive va fi amenajată zona de tras cu arcul, iar pentru copii – terenul de joacă. Cei care nu au fost niciodată în beciurile istorice, vechi de peste 130 de ani, vor avea oportunitatea să le viziteze la anumite ore fixate. 

Să ştiţi că nu veţi merge acasă cu mâna goală – veţi putea face fotografii la cabina foto, pe care să le păstraţi în arhiva personală. Mai mult, pentru că echipa Castel Mimi este eco friendly, fiecare oaspete va primi un pahar de vin din sticlă, pe care, la fel, îl va putea lua acasă, la plecare.

Gazdele vă îndeamnă să alegeţi călătoria memorabilă cu Trenul Vinului. Cele şapte vagoane ale garniturii vă vor duce spre Rose Day, eveniment ajuns la a VI-ea ediţie, organizat în ambianţa singurului castel din R. Moldova. 

Pentru detalii şi bilete accesaţi acest LINK. 

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion