Selena Gomez vrea să se retragă din muzică: „Sunt obosită”

Selena Gomez, în vârstă de 31 de ani, spune că mai are „încă un album” înainte de a se retrage complet din muzică. Vedeta nu și-a dorit niciodată să fie cântăreață, iar visul ei a fost altul.

Muzica nouă a Selenei Gomez va deveni mult mai rară, deoarece cântăreața a împărtășit că plănuiește să mai lanseze încă un album și apoi probabil se va concentra pe cariera de actriță. Selena Gomez s-a săturat de aceleași cântece de dragoste vechi, scrie presa română.

Actrița din „Only Murders in the Building” a împărtășit că își propune să se concentreze mai mult pe cariera de actriță și să se retragă din muzică după următorul ei album.

„Am început să mă distrez mult cu muzica și apoi turneele au fost foarte distractive”, a declarat Selena Gomez într-un episod al podcastului „Smartless”, care urmează să fie lansat pe 7 ianuarie, potrivit E! News.

„Dar îmi făceam și emisiunea TV (Wizards of Waverly Place) în același timp și mi s-a părut foarte distractiv, așa că am continuat”, și-a amintit ea. „Dar cu cât îmbătrânesc, cu atât mai mult îmi spun: «Aș vrea să găsesc ceva pe care să-l fac constant»”.

În continuare, vedeta din „Only Murders In the Building” a spus: „Simt că mai am un album de scos. Și apoi, probabil, aș alege actoria. Vreau să mă relaxez, pentru că sunt obosită. Mi-am dorit să fiu actriță, nu am vrut niciodată să fiu cântăreață cu normă întreagă, dar se pare că acel hobby s-a transformat în altceva”.

Selena Gomez, în vârstă de 31 de ani, a lansat trei albume de la primul său proiect solo, „Stars Dance”, în anul 2013. Selena și-a lansat cel mai recent album Revelación în 2021, care a fost precedat de albumele solo Rare (2020), Revival (2015) și Stars Dance (2013).

Ultimul album al vedetei a fost „Rare”, în anul 2020. Selena Gomez a jucat în mai multe emisiuni TV și filme în timp ce făcea muzică.

În ciuda faptului că a avut un succes muzical neașteptat, Selena Gomez nu a mai fost în turneu de la „Revival” din anul 2016, pe care l-a anulat la jumătatea drumului din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion