Patric HANGANU împlinește 27 ani și face dezvăluiri emoționante: „Și fără bani, și fără haine și înghețat. . .”

Anul 2024 a venit la pachet cu numeroase probleme pentru cântărețul Patric Hanganu. Acesta s-a despărțit de iubita sa cu care are un copil, s-au certat până au ajuns în instanța de judecată, ca acolo, Hanganu să fie lipsit de dreptul de a-și vedea fiul timp de 30 de zile. Astăzi, interpretul își sărbătorește ziua de naștere și a venit pe rețelele de socializare cu un mesaj emoționant despre parcursul său.

Acesta nu a pomenit direct despre scandalurile recente, a făcut doar unele aluzii, a povestit în schimb cum și-a investit puținii bani într-o chitară și acum considera asta cea mai corectă decizie.

„Cu 10 ani in urmă aveam 2000 lei strânși de la orele lucrate ca hamal la piață și de la colindat și urat prin sat iarna de sărbători.
O sumă destul de mare pentru mine atunci din care trebuia să îmi iau o scurtă și papuci de iarnă pentru ca să nu mai merg la colegiu în pantofi pe îngheț.
Atunci am hotărât că acei bani o să îi cheltui pe o chitară la care defapt nici nu puteam să cânt.
A fost o hotărîre pe emoții care peste câteva zile când înghețam stând la stația de troleibuz în pantofii de vară mi-am dat seama ca nu a fost cea mai bună investiție pe atunci.
Și fără bani, și fără haine și înghețat dar cu o chitară în spate la care nici nu știam să cânt.
10 ani au trecut de atunci și am înțeles că acea “greșeală pe emoții” mi-a schimbat viața la un nivel la care nu am visat niciodată.
La fiecare periferie dintre ani vizualizez viața mea și înțeleg cât de multe greșeli am făcut dar și cât de multe rezultate frumoase am.
Ce pot să spune că nu m-am oprit niciodată și nu am avut frică să încerc, să pierd sau să greșesc.
Sunt fericit de viața care o am, de oamenii care mă înconjoară, cei care au plecat lăsându-mi lecții și cei care vin cu altele noi.
Mulțumesc părinților că mi-au inspirat un mod corect de a trăi și de a prețui lucruri important pentru mine.
Nu sunt perfect și nici nu vreau să fiu, altfel ce o să mai scrie cei de la ProTv
La mulți ani mie, bine ai venit 27″

Termenul de 30 de zile în care a fost privat de dreptul de a-și vedea fiul a expirat demult, Patric însă nu a „suflat” publicului nici un detaliu legat de copil, dacă în sfârșit comunică fără impedimente sau nu. La fel nici despre relația cu mama copilului nu se cunoaște nimic, însă sunt zvonuri că Patric ar fi încercat să se împace cu aceasta.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion