PATRIC HANGANU, amenințat cu moartea: „A zis că o să ies cu mâinile pe piept și picioarele înainte”

Mulți cred că artiștii sunt duși în palme, mai ales când merg la evenimente private, dar nu este chiar așa. Cântărețul Patric Hanganu a povestit pe pagina sa de Instagram cum a fost amenințat de către un bărbat din Peresecina, la nunta căruia trebuia să cânte.

Artistul ar fi trebuit să facă chef la evenimentul unui oarecare „Ion, din Peresecina”, dar mirii au jucat nunta mai devreme, fără a-l anunța că renunță la prestația acestuia.

„Era pandemie, el și-o făcut nunta într-un cerc mai restrâns și după ce și-a făcut nunta, peste o perioada de timp a considerat că trebuie să ceara arvuna de la mine și a început să mă amenințe că o să vin să-i cânt și o să ies cu mâinile pe piept și cu picioarele înainte. A început să mă amenințe că mă bate, mă omoară, de la o arvună!”, a povestit Hanganu.

Cântărețul a mai spus că nu i-a întors arvuna din principiu, întrucât și-a rezervat timp pentru evenimentul în cauză. Acesta a povestit întâmplarea, după ce duminică i s-au anulat trei nunți, la care trebuia să cânte. În ultimul moment a fost anunțat că evenimentul fie nu va avea loc, fie mirii sunt nevoiți să reducă bugetul și respectiv nu-și mai permit prestația acestuia.

Sursa: Instagram\patrichanganu
Sursa: Instagram\patrichanganu
Sursa: Instagram\patrichanganu

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion