Patric HANGANU a recurs la injectări pentru a scăpa de riduri! „Oare asta e o rușine?”

După ce acum câțiva ani și-a făcut o operație de corecție a pavilioanelor urechilor, acum cântărețul Patric Hanganu a recurs la o altă procedură estetică, de această dată pentru a scăpa de riduri.

Bărbatul și-a făcut ieri o serie de injectări în zona frunții, cu toxină botulinică, pentru a scăpa de ridurile pronunțate pe care le avea. Asta a trezit instant o mulțime de reacții de la urmăritorii său, unii au apreciat că Hanganu are grijă de felul în care arată, iar alții sunt de părerea că nu prea se cuvine astfel de proceduri bărbaților. Cântărețul a venit din start cu un răspuns și a spus că nu e nimic rușinos în dorința sa de a arăta bine și e nedumerit de ce mulți ascund vizitele lor la cosmetolog.

„Am observat la mai mulți prieteni de-ai mei care-și fac proceduri, ei parcă se ascund, fac asta așa discret și nu spun la nimeni și se vede omul că se schimbă radical, îl întrebi ce a făcut și el – „nu, nimic”. Nu înțeleg, de ce lumea se ascunde de mersul la cosmetolog. Mi se pare o chestie destul de normală și logică, cu posibilitățile care sunt astăzi să te strădui să arăți mai bine. Asta e ceva normal, dragi bărbați, nu trebuie să vă fie rușine! Aveți grijă de fața voastră, de pielea voastră, pentru că la femei tot le plac bărbați îngrijiți!” – a spus Patric.

Amintim că Patric Hanganu a fost privat de dreptul de a-și vedea fiul pentru un termen de 30 de zile, care iată-iată expiră. Cântărețul se judecă cu fost iubită după o ceartă cu bruscări reciproce, dar par să existe tentative de împăcare. Citește mai multe pe cancan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion