OLGA ȚAPORDEI, certată cu legea?! Recunoaște că figurează în dosare și a fost la un pas de a fi arestată. . .în locul altui om

Prima femeie din Republica Moldova, care a escaladat Everestul, Olga Țapordei recunoaște cu sinceritate în cadrul unui interviu „Neredactat”, că nu are cea mai curată reputație în fața legii. De altfel, ca orice afacerist, spune Olga.

Femeia spune că nu este un subiect tabu pentru ea și că e firesc să existe și astfel de probleme.

„Ca orice om care are business, și are atât reușite, cât și nereușite. Noi mult putem să scoatem în față că totul este bine, dar ca și în fiecare afacere, sunt probleme”

Olga a ajuns să aibă probleme cu oamenii legii și dintr-o pură întâmplare, spune ea. Totul din cauza că a fost confundată cu o altă persoană, la bordul unui avion și era cât pe ce să i se pună cătușele de către poliția străină.

„Dintr-o greșeală m-au arestat, deci au venit să mă scoată din avion. . . m-au confundat cu altă persoană, li s-a transmis o informație greșită”

O singură persoană i-a luat apărarea, o prietenă din Kiev, care și-a dat seama instant că e o eroare la mijloc.

„Ea a ieșit, a pus mânile în ușă când mă scoteau din avion și a spus: Ea nu merge nicăieri sau eu cobor cu ea”

Amintim că experta în personal branding, Olga Țapordei a devenit cunoscută în special datorită performaței sale ca alpinistă, cucerind cele mai înalte culmi ale mapamondului.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion