Oh my God! Jurnalistul „Realitatea”, pe covorul roșu de la Monaco! O emisiune proaspătă vă așteaptă

Unde se duc jurnaliștii vara?! Traian Stoianov, de exemplu, a fost la Monaco! Nu-l invidiați, că nu s-a odihnit el acolo, dar a filmat o ediție specială a emisiunii „Producers”, de la Festivalul Televiziunilor, al cărui președinte este chiar Prințul de Monaco, Albert al II-lea.

Jurnalistul „Realitatea” a cunoscut spuma cinematografiei și a televiziunii europene, a intervievat celebrități și moldoveni care ne duc faima țării noastră pe Coasta de Azur.

Acesta a întâlnit-o la Monaco pe conaționala noastră Iulia Melnicova, care la începutul lunii iunie a devenit Miss Riviera 2023. A discutat despre o posibilă colaborare moldo-franceză cu directorul unei companii franceze de producție de film, Elena Untilova, originară din Republica Moldova. Traian Stoianov a ajuns să-l cunoască personal pe celebrul actor și producător american James Lafferty.

Toate interviurile și imaginile exclusive de la cea de-a 62-a ediție a prestigiosului Festival le vedeți în ediția specială a emisiunii Producers, pe Rlive. Partenerii emisiunii fiind Programul Bridge și Asociația A.S.I.C.S.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion