Singură de revelion! MARIAH CAREY s-a despărțit de dansatorul Bryan Tanaka după 7 ani de relaţie

Bryan Tanaka, dansatorul de rezervă devenit director de creație și partener al cântăreței Mariah Carey, a anunțat, miercuri, despărțirea de artistă, într-o declaraţie dată The Associated Press şi publicată, ulterior, pe Instagram, scrie presa română.

„Cu emoţii amestecate, împărtăşesc această actualizare personală cu privire la separarea mea amiabilă de Mariah Carey, după şapte ani extraordinari împreună. Decizia noastră de a porni pe căi diferite este reciprocă şi o facem cu un respect profund şi un sentiment copleşitor de recunoştinţă pentru timpul nepreţuit pe care l-am împărtăşit”, a spus Bryan Tanaka.

Dansatorul a mai precizat că amintirile acestei relații și colaborările artistice cu Mariah Carey vor rămâne „gravate pentru totdeauna” în inima lui.

În ceea ce privește viitorul, Bryan Tanaka a dezvăluit că își va continua „călătoria” în domeniul dansului și al artelor creative.

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-au întâlnit pentru prima dată în 2006, când Tanaka s-a alăturat turneului „The Adventures of Mimi” ca dansator de rezervă.

Cântăreaţa celebrei melodii „All I Want for Christmas is You” a confirmat pentru prima dată relaţia lor în 2017.

„O să spun doar «Chiar nu vorbesc despre viaţa mea personală». Pur şi simplu nu mă simt confortabil să vorbesc despre viaţa mea personală… Eu şi iubitul meu nu vrem să facem asta”, a spus, atunci, Mariah Carey.

Zvonurile privind despărţirea celor doi au început să apară online luna trecută, când fanii au observat că Tanaka nu s-a alăturat lui Carey în turneul ei „Merry Christmas One and All!”.

Artista nu a făcut nicio declaraţie publică cu privire la despărţirea de Bryan Tanaka.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion