O poză intimă cu Ina TERESCENCO face ravagii pe Internet! „Iaca o vedem și pe Dusea goală”

Ina Terescenco, moldoveanca virală pe TikTok datorită filmulețelor sale cu caracter umoristic a apărut online „în toată splendoarea”. Însă nu din propria inițiativă, a povestit influencera în cadrul unui interviu recent.

Pe Internet circulă o fotografie ce o prezintă pe Terescenco într-o ipostază extrem de intimă, goală pușcă. Doar că imaginea nu este una adevărată, ci a fost creată datorită cu ajutorul photoshop-ului și nici măcar nu de mâna femeii. Iată cum a ajuns să afle Ina Terescenco despre fotografia cu pricină:

„Eu răspund la oricine, chiar și la profiluri false și cineva îmi scrie „o, iată o vedem și pe Dusea goală” și mi-a trimis o fotografie care se deschide doar pe câteva secunde, eu am reușit să fac un screenshot. Mă uit la poza aia, da sunt eu, mă uit mai jos – nu-s eu. Prea slăbuță, prea cu sâni siliconați, talie foarte subțire, toată goală. Mă uit eu șocată și zic, Doamne, ce mai inventează oamenii.”

Terescenco spune că nu s-a simțit ofensată și e sigură că internauții pricep că e vorba de un fals.

„Nu-s eu unica la care s-a făcut o asemenea poză. Cineva a făcut la toată clasa așa și chiar la profesoară. Oamenii nu mai au nici o dovadă cu mine și deja se apucă să inventeze ceva. Dar lumea nu e proastă, lumea vede. Pe mine asta nu m-a afectat, eu îmi știu silueta mea și cum e, eu visez să am acea siluetă, sincer”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion