O participantă la EUROVISION, victima bullying-ului: „Mersul la școală era o tragedie!”

Calvarul din anii de liceu iese la iveală în prag de finala etapei naționale a concursului muzical Eurovision. Reghina Alexandrina alias fata cu acordeonul a recunoscut că popularitatea și aplauzele cândva doar le visa, întrucât la școală era victima bullying-ului, era agresată psihologic și chiar fizic de către colegele mai mari, a povestit tânăra cântăreață.

Din clasa a 4-a până la BAC mersul la școală era o tragedie.) Am avut un val de bullying pe care nu-l doresc nimănui. Din această cauză plângeam în fiecare zi, îi ziceam mamei mele să mă mute în alt liceu, dar ea a insistat să rămân, să învăț și să lupt pentru visele mele.

La cămin fetele mai mari își permiteau să “ridice mâinile”, copiii mereu făceau glume pe seama aspectului meu fizic, chiar dacă era unul foarte îngrijit), se luau de numele meu, încercau să mă umilească în orice moment în care puteau.

Maturii, chiar și părinții colegilor mei de clasă, vedeau toate aceste lucruri, dar nu voiau să i-a măsuri, ba chiar încurajau acțiunile picilor săi:)

Pentru un copil care doar își dorea să cânte, să danseze, să se exprime și să fie pe scenă, toate aceste momente erau tare dureroase. Am crescut într-un loc toxic, într-un loc care zilnic mă făcea să îmi jertfesc starea psihică pentru a mă realiza profesional.

Acum am 19 ani. Construiesc o carieră de succes din pasiunea pe care o am din copilărie. Mă mai interesează ce fac “binefăcătorii” din liceu? Nu.) În schimb ei îmi cunosc fiecare pas și deja vor să îi ajut cu o “promovare”, a scris Reghina Alexandrina pe Facebook.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion