O cântăreață din Moldova a intrat în show-ul Bravo, ai stil! „Sunt nebună”

De-a lungul timpului, mai multe vedete și persoane publice din Moldova s-au perindat pe la Bravo, ai stil. Nicoleta Nucă, Valeria Lungu, Irisha, Nicoleta Nucă sau Olga Verbițchi sunt doar câteva dintre ele, însă cea mai nouă apariție din cadrul competiției de stil din România s-ar putea să vă șocheze.

După ce a încercat să câștige popularitate în showbiz-ul local, iar apoi s-a mutat în România cu același scop, Diana Brescan a decis să se mai dezvolte într-un domeniu – cel de fashion. Cântăreața a intrat miercuri seară în show-ul de stil într-o ținută albă din cap până în picioare.

„Sunt foarte geloasă și sunt nebună, sunt nebună rău! Nu mă atingi, nu-ți fac nimic, nici nu te bag în seamă, dar dacă m-ai atins, bătaia e a ta. Poți să vorbești de ținuta mea că nu-ți place nimic, că sunt strâmbă, că am buzele nu știu cum, dar să nu se treacă la personal”, a fost atenționarea Dianei făcută pentru celelalte concurente, la intrarea în competiție.

Dacă celelalte concurente au fost impresionate de intrarea Dianei în competiție, nu toți jurații au fost încântați de alegerea stilistică a moldovencei. Diana Brescan a luat două steluțe din trei cu prima ținută, Maurice Munteanu fiind cel căruia i-a displăcut stylingul făcut de tânără.

Diana Brescan a intrat în competiția Bravo, ai stil!

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion