Nu mai e secret! Află cum o cheamă pe fiica cea mică a lui JOE JONAS ȘI SOPHIE TURNER

A devenit cunoscut numele fiicei celei mai mici a lui Joe Jonas și Sophie Turner, care s-a născut în iulie anul trecut. Documentele obținute de Six Pages indică faptul că numele fetei este Delphine.

Joe și Sophie sunt în prezent în procedură de divorț.

Săptămâna trecută, actrița, în vârstă de 27 de ani, și-a dat în judecată soțul pentru a-și aduce cele două fiice în țara natală, Anglia. Ea a susținut că artistul, în vârstă de 34 de ani, a refuzat să le predea pașapoartele.

Documentele de judecată au fost depuse cu doar câteva zile înainte ca cuplul să fie de acord ca fiicele lor să rămână la New York în timp ce se desfășoară procedurile de divorț și custodia.

Pe 25 septembrie, fostul cuplu a semnat un ordin de consimțământ provizoriu. Acesta le interzice oricăruia dintre ei să-și scoată copiii din stat. Se așteaptă ce cei doi foști parteneri să aivă săptămâna viitoare o conferință premergătoare procesului.

Jonas a cerut divorțul de Turner pe 5 septembrie.

La scurt timp după aceea, actrița a susținut că Joe refuză să predea pașapoartele copiilor lor, astfel încât să le poată duce înapoi în Anglia.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion