Nu e show! Cleopatra STRATAN, Edward SANDA și echipa de filmare au fost atacați cu pistoale

Cuplul de artiști Cleopatra Stratan și Edward Sanda, precum și echipa de filmare a show-ului românesc „America Express” au trecut printr-un adevărat coșmar. Când se întorceau la cazare, într-o zonă periculoasă din Columbia, aceștia au fost înconjurați de câțiva motocicliști înarmați. Unul dintre bărbați i-a pus pistolul la cap reporterului, iar, apoi sunetele de armă au început să răsune.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: „Da-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instict de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol. Eu crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a povestit Edward. 

Din fericire nimeni nu a fost rânit. Tot atunci însă au început căutările infractorilor.

„Delicvenții sunt foarte tineri. Poliția a venit la hotel, am mers să vedem dacă-i recunoaștem. Pe unul dintre ei l-am recunoscut pentru că avea o rană sângerândă la genunchi de la arma fast-response. Am dat declarați la poliție și ne-am dus înapoi la hotel”, a explicat un membru din echipa de securitate. 

Se pare că incidentul le-a oferit o doză de inspirație. Astăzi, Edward Sanda a postat câteva imagini de la filmări, probabil, a unui nou videoclip.

Momentul atacului din Columbia îl puteți vedea aici.

Am fost ATACAȚI cu pistoalele in Columbia!
Mulțumesc lui Dumnezeu ca nu a pățit nimeni nimic!
Vom da mai multe declarații despre cele întâmplate in curând!
#CuPistolulLaTâmplă – a scris Edward Sanda, pe pagina sa de Instagram

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion