Noul val de filme românești, adus în fiecare casă de RLIVE TV! Începând cu 16 iunie, urmărește „CineMADE în România”

Noul val de filme românești, adus în fiecare casă de RLIVE TV. Grupul de presă Realitatea lansează proiectul „CineMADE in România”, începând cu 16 iunie 2024.

Duminică de duminică, la ora 21:00, RLIVE TV va difuza producții românești care au obținut cumulativ 52 de premii GOPO și 7 trofee la Festivalul de la Cannes.

„Ideea realizării proiectului „CineMADE in România” este motivată de necesitatea și dorința de a adânci legăturile culturale între România și Republica Moldova prin cinematografie, un mediu puternic de transmitere a identității culturale. Acest proiect inovator va aduce în casele cetățenilor din Moldova o selecție de filme românești remarcabile, contemporane și clasice, creând o oportunitate unică de divertisment de calitate și educație culturală în limba română”, declară producătorul general RLIVE TV, Sergiu Scobioală.

Prin intermediul proiectului „CineMADE in România”, pe o piață dominată de producții din Rusia și SUA, RLIVE TV vrea să aducă publicului din Republica Moldova filme de calitate, care reflectă evoluția și diversitatea culturală și socială a României moderne. Abordarea va asigura prezentarea unui conținut inovator și relevant, diferit de filmele clasice românești, deja cunoscute și difuzate în țara noastră, dar și promovarea identității noastre culturale.

„CineMADE in România” își propune să îmbogățească experiența cinematografică ale telespectatorilor, promovând în același timp cultura și arta românească.

RLIVE TV, parte a grupului de presă Realitatea, este un nou concept de televiziune modernă și inedită. Depunem efort pentru a susține cultura, difuzând producții în limba română și suntem incluși în lista MustCarry, canalul fiind obligatoriu pentru difuzare de către toți furnizorii și având acoperire pe întreg teritoriul țării.

/

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion