BRITNEY SPEARS spune că a fost însărcinată cu Justin Timberlake, dar acesta i-a cerut să facă avort

Britney Spears vine cu dezvăluiri. În cartea sa de memorii, „The Woman in Me”, care va ajunge pe rafturi săptămâna viitoare, pe 24 octombrie, Britney dezvăluie că a fost însărcinată cu copilul lui Justin, însă artistul i-ar fi cerut să facă avort.

Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Timberlake în perioada când formau un cuplu și că a făcut avort la îndemnul lui Timberlake.

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată. Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată”, a scris ea.

„Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a scris ea despre avort.

Spears a avut în cele din urmă doi copii cu fostul soţ Kevin Federline, Sean Preston, în vârstă de 18 ani, şi Jayden James, în vârstă de 17 ani. Fiii ei locuiesc în prezent în Hawaii cu Federline.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion