Nina CREȚU, blocată în Mexic. „M-am săturat, vreau acasă!”

Sora mai mică a actorului Emilian Crețu, Nina a plecat într-o călătorie exotică, în Mexic, doar că a doua parte a vacanței s-a dus pe apa sâmbetei, la fel ca și zborul cu care tânăra trebuia să ajungă acasă, în Republica Moldova.

Aventura în Mexic și-a început-o în Tulum, unde a trăim într-un cort de cinci stele și a rămas extrem de încântată. A doua parte a vacanței a ales să o petreacă pe insula Mujeres, însă aici a dat greș cu destinația. Tânăra s-a plâns de prețurile exagerate la transport, mâncare și cazare, condiții nesatisfăcătoare în hotel și timp deloc prielnic.

„Cu taxiul am mers 15-20 de minute – a costat 40 de dolari. La distanțe mai mari scoți cam 100 din buzunar. Un shot de tequila sau un cocktail e de la 13-15 dolari în sus. Călătoria cu vaporul în jur de 25 de minute – cam 30 de dolari dus-întors. În Bali cu 100 de dolari închiriai mașină cu șofer pe toată ziua, indiferent de distanță.” – a scris Nina.

Colac peste pupăză, a fost anulat primul zbor cu care trebuia să ajungă acasă Nina Crețu. Asta înseamnă mari cheltuieli suplimentare și perturbarea întregului drum spre casă.

„Au anulat primul zbor din Cancun spre Ciudad de Mexico, l-au schimbat cu 10 ore mai devreme, ceea ce înseamnă că ultima zi o pierdem, hotelul nu rambursează banii. Trebuie să luăm alte două hoteluri din banii noștri. Cel mai probabil vor anula zborul integral. Alte curse deocamdată nici nu-s. Ieri a fost una cu escală-n Frankfurt, azi nimic. Deja importat s-ajung acasă, nu mai contează când.” – a scris Nina Crețu pe Instagram.

Amintim că sora lui Emilian Crețu se odihnește în compania unui prieten, în Mexic.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion