Nina CREȚU trăiește în cort, în mijlocul sălbăticiei: „Animalele ne pot gusta”

Sora lui Emilian Crețu și iubita lui Renato Usatîi, Nina, care este și o călătoare înrăită – trăiește acum o adevărată aventură. Tânăra a ales să călătorească în Tulum, Mexico, destinație spre care a avut cel mai lung zbor de până acum.

De această dată, tânăra nu s-a cazat într-un hotel clasic, dar într-un cort, cei drept, unul de cinci stele.

„Dormim în corturi, dar cică de cinci stele, pentru că aici este arie protejată unde nu e voie să construiască hotel din piatră. Aici trăiesc animalele în libertate, noi suntem în ospeție la ei. De aia, e o mare probabilitate ca noaptea dacă ieși de pe teritoriu, să te întâlnești cu vreun animăluț care cam te-ar puteam înghiți. Ne-au atenționat din start să nu ieșit după ora 17 -18 de aici, doar pe plajă. Dar cum se înnoptează, doar în cort. Nu e voie să aducem mâncare, să facem gălăgie, pentru că noaptea animalele ies la vânătoare și ne pot gusta” – a povestit Nina.

Tânăra și-a arătat cortul, cele două dușuri comune din glamping și WC-ul, tot comun. Nina însă nu are de împărțit aceste comodități cu mulți oameni, în total s-au cazat în camping în jur de 7 oameni, din spusele ei.

Nina a spus că fratele său, Emilian Crețu trebuia să se alăture aventurii, dar nu a reușit să ajungă, ea însă va trăi în cort până pe 26 ianuarie.

Potrivit site-ului oficial al glamping-ului, cazarea în cort pentru o noapte costă circa 200 de dolari. Vedeți mai jos cum arată locația în care se află Nina Crețu.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion