Moldoveancă fără egal în traficul bucureștean! Cine e doamna ce se plimbă cu o mașină de 14 milioane?

Traficul din capitala României a fost dat peste cap, dar de această dată nu de ambuteiaje, dar de o apariție neobișnuită. O moldoveancă a eclipsat automobiliștii cu bijuteria sa pe patru roți, un Rolls Royce Spectre, al cărui preț este de 770 mii de euro, echivalentul a peste 14 mii de lei moldovenești. Șoferița a fost recunoscută instant.

Este nimeni alta decât Aliona Bostan, soția proprietarului cramelor „Purcari” din Republica Moldova. Presa română a supranumit-o deja „Regina Purcari”. Aceasta este fidelă luxosului producător britanic. Anterior a fost surprinsă la volanul unui Rolls-Royce Cullinan și a mai condus și un Dawn. Nici un autoturism însă nu se egalează cu nou nouțul Spectre. Aliona Bostan a dat o tură prin zonele Pipera și Băneasa, după care a ajuns și acasă, în Floreasca.

Nu e de mirare că Regina Purcari și-a permis o astfel de bijuterie, întrucât afacerea familiei merge ca pe roate. Potrivit bursa.ro, titlurile producătorului Purcari Wineries au înregistrat un randament de 4,42%, în intervalul 15 ianuarie – 15 februarie 2024, în raport cu moneda euro, practic cea mai bună evoluţie din indicii BET şi BET-XT. De altfel, la jumătatea lunii ianuarie, producătorul a anunțat extinderea și în Turcia, dar și în alte zone de pe mapamond. Anunțul a adus o majorare de 2,82% a preţului acţiunii Purcari în şedinţa din 16 ianuarie.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion