Moldova, ai CanCan! „Realitatea” a lansat un nou site de știri mondene

Augustul promite a fi unul fierbinte! Grupul de presă „Realitatea” a lansat un nou site de știri mondene și lifestyle, diferit de toate celelalte, cancan.md.

Acum poți lăsa navigatul pe Instagram și TikTok, pentru că îți spunem noi ce mai fac vedetele tale preferate, te ținem în pas cu tendințele, facem sinteza evenimentelor la care nu reușești să ajungi și desigur, vom lua la întrebări artiștii, iar tu vei putea urmări dialogul LIVE.

Și iată cireașa de pe tort! Îți oferim șansa să devii spionul nostru. Dacă surprinzi un moment, care ar putea deveni știre, scrie-ne imediat pe Instagram(cancan_moldova), Facebook(CanCan Moldova) ori pe poșta noastră electronică([email protected]), iar noi îți vom face auzită noutatea.

Hai pe CanCan!

Grupul de presă Realitatea este o organizație media libera si independentă, care operează 6 platforme media: RLIVE TV, realitatea.md, bani.md, rupor.md, molodovalive.md și cea mai mare platformă de transmisiuni live – Rlive.md.

RLIVE TV este o televiziune Must Carry, obligatorie pentru toate rețelele de cablu și IPTV, inclusiv este în Multiplex. Acoperirea pe țară este de nivel național, cuprinzând 99% din totalul de abonați TV.

Platformele online ale grupului de presă Realitatea sunt lideri de piață, acumulând peste 2,5 milioane vizitatori unici pe lună și peste 6,5 milioane de accesări pe lună.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion