Bucătarul-șef Alex Comerzan, moderatorul și a unor ediții despre mâncare prin țară, a fost îngrețoșat de moldoveanca Gabriela Cojocaru stabilită de aproape 10 ani în China, auzind-o povestind despre ce mănâncă chinezii.
Cel mai mult l-a dezgustat pe bucătar „mațele de rață” și că chinezii mănâncă așa de iute, încât „le curg mucii”.
Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!
În ediția cu Gabriela Cojocaru, Alex Comerzan ne-a descoperit cultura și istoria chineză împreună cu ea. A discutat despre miturile chinezești, a aflat curiozități despre limbă și chiar a învățat câteva expresii în chineză. Au făcut o vizită în Sadova, unde au gătit o rețetă tradițională chinezească și au explorat Crama Tudor. La final, au avut bucuria de a o întâlni pe mătușa Claudia, o femeie de 90 de ani, plină de viață și înțelepciune.