ANDREEA BOSTANICA nu crede că a jignit oamenii care învață: „Nu îmi retrag niciun cuvânt”

Epopeea cu examenele de bacalaureat pare să nu se mai termine. Andreea Bostanica, pentru prima dată de când a dezmințit informația precum că a picat un examen, a venit cu un mesaj către cei care au criticat-o pentru modul în care s-a exprimat.

Bloggerița susține că nu a insultat pe nimeni și că oamenii au ales să audă doar ceea ce le convine.

„Și în clipul în care vorbeam despre BAC, am zis jos pălăria pentru oamenii care învață. Desigur nimeni nu a ascultat partea aia, toți ascultă doar scandalul și partea în care poate nu m-am exprimat foarte corect. Dacă ar trebui să filmez din nou acel clip, aș spune exact același lucru, nu aș schimba nicio propoziție. Susțin ceea ce am zis, nu îmi retrag niciun cuvânt, în continuare cred același lucru. Mi-am spus părerea, dacă nu vă place i dont care”, a spus ea, într-un vlog.

Scandalul a pornit după ce un site monden a scris că vloggerița a picat un examen de bacalaureat. Andreea a dezmințit informația și și-a spus off-ul într-un video pe Tik Tok. Aceasta s-a lăudat cu achiziția mai multor imobiliare și a spus că pentru ea nu contează notele la BAC. Deși a precizat că nu este împotriva celor care învață și pentru care notele sunt vitale, bloggerița a fost criticată dur pe rețele.

Precizările la subiect încep la minutul 08:07.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion