Ludmila ADAMCIUC, abuzată în copilărie: „Încă sunt foarte sensibilă la tot ce ține de a mă dezbrăca”

Autoarea proiectului „Prietena Mea” și mama unei fetițe cu Sindromul Down, Ludmila Adamciuc a dezvăluit un moment dramatic, care i-a provocat o traumă psihologică în frageda copilărie. Femeia a dezvăluit în cadrul celui mare recent interviu al său că a fost abuzată în copilărie, de către o fetiță mai mare, de care o leagă o relație de rudenie.

Ludmila a dezvăluit din start că a venit la interviu nu în cea mai bună stare emoțională și că trece printr-o perioadă mai complicată, marcată de deschiderea unei răni vechi. În cadrul unei ședințe de masaj i s-au declanșat amintiri neplăcute din copilărie.

„E vorba de un abuz sexual din partea unei fete mai mari, când eu eram mică, dar care era din cercul familiei. Și respectiv, atunci când nu ești copil și cu tine se întâmplă ceva rău, dar în asta este implicat un membru al familiei, copilul nu interpretează asta ca ceva rău, dacă e membru al familiei. Am decis asta să uit, dar cred că Dumnezeu a văzut că mă simt așa bine, a zis că sunt pregătită să scot acea bubă.”

Femeia nu a fac mai multe detalii, ca cei apropiați să nu-și dea seama despre cine e vorba. A spus că e pentru prima oară când a mers la un specialist pentru a putea depăși trauma și chiar dacă a făcut mari progrese, încă se simte vulnerabilă.

„Oricum încă sunt foarte sensibilă la tot ce ține de să mă dezbrac, să fiu cuprinsă, să fiu în preajma oamenilor foarte aproape”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion