MARINA CÂRNAȚ răspunde la întrebare de ce are așa mulți copii? „Mă jignesc!”

“De ce familia Cârnaț are așa mulți copii? Ei au auzit de contracepție? Mașină de făcut copii. Pământul e suprapopulat! De ce nu se opresc? Mare treaba a mai făcut! Nu-i mai ridicați atâta în slăvi!” – sunt comentariile care tot curg la adresa familiei Cârnaț. Deși soții nu fac parte din categoria celor care răspund vorbelor răutăcioase, astăzi Marina Cârnaț a venit cu o reacție:

„Așa întrebări mă jignesc și îmi lezează natura mea femeiască, nemaivorbind de drepturile copilașilor mei!

De ce naștem? Simplu: pentru că îi iubim și îi dorim pe toți! În fiecare părinte e înrădăcinată dragostea față de copil, indiferent că e unul sau mai mulți!

Soacra mea ieri pe story, ați văzut cum se topește de la al 9-lea său nepoțel, deși când a aflat că sunt însărcinată m-a jelit și a zis “poate e ultimul”? Ea s-a bucurat la fel de mult de ultimul ca și de primul! Oare e real să îi iubească doar pe primii 2, iar pe ceilalți să nu îi recunoască și să îmi zică că sunt “greșeala noastră”?🥹

De ce Eminescu nu e considerat “mașină de făcut poezii”? De ce el e perceput pozitiv, iar mama care naște și îngrijește este judecata și înjosită in cel mai urât mod de societate?

Vă răspund de ce. Atunci când omul nu știe pentru ce trăiește, el nu e in stare sa își prețuiască propria viața, cu atât mai puțin viața altora!

Știți care e cel mai important lucru într-un om? Sufletul nemuritor. Să avem grija de el!”, a scris Marina Cârnaț, pe Instagram.

Cum credeți, a închis femeia gurile rele cu acest răspuns ori comentariile răutăcioase vor continua?

Amintim că Marina Cârnaț a născut cel de-al nouălea copil, pe 23 iulie. Numele bebelușului este Mareo.

Sursa: Instagram\marinacarnat
Sursa: Instagram\marinacarnat
Sursa: Instagram\marinacarnat

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion