LIZA KUDROW va adopta câinele lui MATHEW PERRY

Actrița Lisa Kudrow, co-starul lui Matthew Perry, „Friends”, va avea grijă de câinele regretatului actor. Asta după ce actorul a fost găsit fără suflare, în weekend.

Deși mulți actori au vorbit despre moartea lui Perry și au transmit condoleanțe, colegii săi din serial au rămas tăcuți: după cum spun surse apropiate, aceștia sunt șocați de moartea lui.

Cu toate acestea, un reprezentant al Lisei Kudrow a comentat situația pentru Daily Mail.

„Lisa și ceilalți actori vor participa la ceremonia funerară. Toți sunt jocați de veste, deoarece Matthew a fost în sfârșit împăcat cu el însuși și a avut cel mai bun an din viața lui. S-a bucurat de viață”, a spus el.

Reprezentantul actriței a adăugat că aceasta urmează să aibă grijă de animalul lui de companie. „Se gândește să-l ia pe câinele Alfred”, a spus el.

Fanii actorului la fel au transmit condoleanțe: un cadru din serialul TV „Friends” a devenit viral online, unde eroul Joe (Matt LeBlanc) se uită la scaunul gol al lui Chandler (Matthew Perry), precum și un videoclip în care Joe îl îmbrățișează pe Chandler.

Matthew Perry a murit în casa lui din Los Angeles, la vârsta de 55 de ani, cadavrul său fiind descoperit de asistentul său.

La fața locului nu au fost găsite droguri, iar cauza morții nu a fost precizată nici în urma autopsiei.

Matthew Perry a vorbit în detaliu despre lupta sa cu dependența de alcool și droguri în cartea sa. De asemenea, a mai fost raportat anterior că actorul, care nu avea soție sau copii, voia să se căsătorească și a visat la o familie în ultimii ani.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion