„Aveam atacuri de panică la școală.” Vlada BOȚAN dezvăluie cine a ajutat-o să scape de problemele emoționale

Instagram bloggerița, Vlada Boțan deseori spune că nu se simțea confortabil la școală și anii de liceu au fost o provocare pentru ea. Prin urmare, tânăra cântăreață nu a susținut toate examenele de Bacalaureat. Mai nou, aceasta povestește că a avut chiar atacuri de panică fiind elevă.

Boțan povestește că a apelat la numeroși specialiști pentru a afla cauza problemelor sale.

Etapele prin care eu am trecut au fost diferite și multe, începând de la psihologi. Eu aveam atacuri de panică, eu mă înădușeam la lecție, nu aveam aer, nu rezistam să stau nici 10 minute. M-au ajutat unii psihologi să înțeleg de unde vin problemele, le-am tratat încetișor, după care am ajuns la astrologi, am ajuns și la psihoterapeuți, am trecut prin mulți oameni până am ajuns să înțeleg ce m-a ajutat pe mine cel mai mult. Cel mai mult m-a ajutat un numerolog”

Tânăra spune că e pasionată de numerologie și anume această știință a ajutat-o să înțeleagă mai bine oamenii cu care interacționează. Problemele de la școală însă numerologul nu le-a rezolvat.

Amintim că Vlada nu a susținut 2 examene de bacalaureat – limba franceză și geografia, iar tatăl tinerei a fost primul care a aflat. Influencera a recunoscut că școala nu era pe primul loc și a mizat pe „noroc”.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion