Lia TABURCEAN nu-și aduce copiii la oraș: „sunt bine la țară!” Ce a făcut-o să ia această decizie?

Cântăreața, Lia Taburcean e pe placul moldovenilor din diasporă, iar mai nou s-a pornit să cucerească showbiz-ul de peste Prut, colaborând cu Lora. În acest du-te – vino constant, Taburcean nu-și implică cei doi copii. Artista a luat o decizie fermă ce ține de reședința lor..

Indiferent unde e solicitată să cânte și pe unde o mai duc picioarele, Taburcean zice să-și lasă urmașii să copilărească în pace. . .în sat, la Verejeni, raionul Telenești.

„Activitatea cu muzica acolo, doar până când, ce ține de familie suntem aici. Pentru că copiii sunt bine la țară, eu sunt foarte ok la țară, unde am crescut, și cam e greu să mă adaptez după cerințele orașului. Sau, dacă vorbim de România, la fel este foarte greu, dar vedem. Cu timpul, adică nu zic niciodată, niciodată”, a menționat Lia în discuția cu jurnalista CanCan.

Lia Taburcean a copilărit și ea la Verejeni, artista a fost înfiată de o familie de acolo, la vârsta de doar șase luni. Despre faptul că nu este copilul lor biologic a aflat la 5-6 ani.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion