Horoscop 10 august: de la pasiune, la conflict e un singur pas. Zodiile afectate:

O zi plină de surprize, cu multă pasiune, care se poate transforma, fie în povești de iubire, fie în conflicte intense. Se vor aprinde scântei, se vor produce despărțiri și numai relațiile puternice vor trece testul, scrie presa română.

BERBEC 10 august: Berbecii vor să facă mai multe lucruri deodată. Dar, dacă simțiți că pierdeți controlul, renunțați la activitățile care nu vă fac fericiți.

TAUR 10 august: Dacă Taurii nu sunt siguri în raport cu anumite persoane, ar trebui să clarifice totul înainte să ajungă la o concluzie finală. Încercați să vorbiți deschis despre lucrurile care vă nelămuresc. 

GEMENI 10 august: Gemenii ar trebui să își organizeze înțelept timpul, asta dacă nu vor să-și epuizeze toată energia. Nu vă implicați în prea multe proiecte pentru că este posibil să nu finalizați niciunul. 

RAC 10 august: Indiferent de cât de descurajați sunt Racii, ambiția nu le va lipsi. Dacă v-ați propus să duceți la bun sfârșit un proiect, nu vă poate sta nimeni în cale. Dar este nevoie de mai multă răbdare. 

LEU 10 august: Rutina și activitățile repetitive îi fac pe Lei să-și dorească o schimbare. Dacă aveți nevoie de sfaturi, cel mai bine apelați la partenerul de viață. 

FECIOARĂ 10 august: Fecioarele sunt precaute în zona financiară. Este recomandată o analiză asupra economiilor, poate chiar renunțarea anumitor plăți lunare care nu mai sunt necesare sau nu vă aduc niciun beneficiu.

BALANȚĂ 10 august: S-ar putea ca Balanţele să fie considerate altruiste, în special din cauza atenției pe care o oferă carierei. Încercați să nu renunțați la persoane dragi, în favoarea jobului.

SCORPION 10 august: Scorpionii așteaptă un răspuns în legătură cu niște acte. Fie cei care trebuie să vă contacteze sunt prea ocupați, fie nu sunt dispuși să vă ajute.

SĂGETĂTOR 10 august: Săgetătorii ar trebui să privească situațiile în ansamblu și să nu se mai piardă în detalii. Încercați să găsiți rezolvări fără să vă plângeți de lipsa ajutorului din partea celor din jur. 

CAPRICORN 10 august: În schimb, Capricornii sunt susținuți în zona carierei. Este momentul perfect să apelați la o persoană care promite să vă ajute să obtineți rezultatele dorite.

VĂRSĂTOR 10 august: Vărsătorii trebuie să își asculte intuiția. Oamenii dragi și activitățile de zi cu zi sunt adevărata inspirație, așa că… folosiți-vă imaginația, iar ideile pentru o nouă afacere, nu vor lipsi.

PEȘTI 10 august: Nativii Pești vor să ajute cât mai mulți oameni. Încercați să-i lăsați să ia singuri decizii și să nu devină dependenți de ajutorul vostru.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion