„La ce nivel ești, omule?” Cătălin LUNGU o pune la punct pe „regina TikTok-ului”

I-a ajuns rândul și actorului, maestrul în Artă, Cătălin Lungu să discute despre „fenomenul Andreea Bostanica”, pe online. Într-un live pe Twitch, acesta i-a analizat viața virtuală și reacțiile internauților la luxul pe care-l etalează fără sfială.

Bostanica creează concepte și exemple nu tocmai sănătoase pentru tinerii care o urmăresc, crede actorul. Acesta i-a urmărit vlogul în care Bostanica spune că nu se supără pe „invidioși”, că „e una dintre cele mai bogate persoane de până la 30 de ani din Moldova” și că a ajuns la aceste „nivel înalt” doar cu forțe proprii.

„La ce nivel ești, băi, omule? Care-i nivelul? Ce înseamnă, te-ai ridicat la un nivel? Că-ți permiți încă o brățară, acesta e nivel?. . .Mă omoară asta cu nivel înalt. . .Înțeleg că ești sinceră că ai lucruri scumpe, dar nu ești sinceră în sensul că nu spui de unde le ai, că e important! Inclusiv pentru copiii care te urmăresc, ca să știe cum se pot face acești bani, dacă e din TikTok sau nu. . . Acești tineri încearcă să fac cum faci tu și dacă nu o știu cum faci, intuiesc ei și se naște un mit că Andreea Bostanica stă cu un nene bătrân într-o casă în Dubai și el îi dă bani”, a spus Cătălin Lungu.

Amintim că Andreea Bostanica a spus că e chemată la FISC pentru a i se acorda o diplomă pentru impozitele enorme pe care le-ar plăti. Între timp, pe Internet circulă imagini cu presupusul iubit și frumoasa influenceră într-un butic de lux. Vezi aici toate darurile pe care le-a primit Andreea în timpul ultimei sale vacanțe în Emirate.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion