Kate Middleton și Meghan Markle nu-și mai vorbesc de patru ani: „Prințesa o privește ca pe-o rivală”

Kate Middleton și Meghan Markle „nu și-au mai vorbit de patru ani”, susține Omid Scobie, purtătorul de cuvânt neoficial al Ducilor de Sussex, într-o nouă carte explozivă despre familia regală britanică, lansată de curând. Evident că cele două au schimbat ceva cuvinte la înmormântarea de stat a Reginei Elisabeta, în toamna anului trecut, când s-au reunit în Anglia, scrie presa română.

Într-un articol dintr-o revistă franceză pentru a-și promova noua carte, Omid Scobie susține că Harry și Meghan au trimis cadouri celor trei copii ai Prinților de Wales Crăciunul trecut, dar că William și Kate nu au răspuns nici măcar cu un mesaj de mulțumire.

Autorul repetă afirmațiile anterioare conform cărora Meghan Markle nu vrea să mai pună piciorul în Anglia, nu s-a simțit niciodată ca acasă în Marea Britanie și nu vrea să mai fie implicată niciodată în monarhia britanică.

Cât despre Harry, acesta ar fi gata să uite necazurile recente cu familia sa, renunțând să mai aștepte să primească „scuzele sau explicațiile” cerute anterior.

Afirmațiile au apărut weekendul trecut în revista Paris Match, într-un articol de promovare a celui de-al doilea volum regal al lui Scobie, Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival.

Articolul din Paris Match combină citatele din această carte cu propriile opinii ale lui Scobie despre starea familiei regale. Sunt multe afirmații noi, dar niciuna nu este destul de explozivă – până acum.

Revenind la cele două cumnate regale, nu este o surpriză că acestea nu au mai fost în „contact direct” de patru ani, așa cum scrie Scobie, deoarece Meghan și Harry au plecat în Canada cu fiul lor, Archie, în toamna lui 2019, iar ducesa s-a mai întors în Marea Britanie doar de patru ori, de-atunci.

În articol se mai scrie că prințesa „a detectat imediat o rivală a ei” în Meghan. „Ea a petrecut mai mult timp vorbind despre Meghan decât cu… Meghan”, susține un prieten apropiat al Ducilor de Sussex, citat în cartea lui Scobie.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion