SATOSHI, surpriza celui mai mare festival de muzică din România: Cum sună remake-ul la piesa „Believer”

Satoshi continuă să atingă noi înălțimi. De această dată, artistul din Cahul a colaborat cu Untold, cel mai mare festival de muzică din România. Rapperul a lansat un remake la piesa Believer de la Imagine Dragons, care în acest an este invitată la festivalul din Cluj-Napoca.

Rapperul din Moldova a conceput forma și stilul pentru reinterpretarea „Believer-ui”, producătorul Cătălin Temciuc aka Tensso a lucrat la Sound Design, Mix și Master, iar echipa UNTOLD a venit cu propunerea de a integra Orchestra și Corul de Copii al Operei Maghiare de Stat de la Cluj-Napoca.

La final, „Believer”, dintr-un Rap-Rock cu elemente simfonice, trece în piesa „N-avem Scuze” de Satoshi, într-o versiune mai grea, la chitară fiind chitaristul proiectului – Vlad Nebunu.

Videoclipul a fost filmat la Biserica Evanghelică-Luterană Sinodo-Prezbiteriană din Cluj-Napoca, edificată în perioada 1816-1829, după planurile arhitectului George Winkler.

Pe 29 Iulie 2023, Festivalul UNTOLD – cel mai mare din România și unul din cele mai mari festivale de muzică din Europa, a publicat pe toate platformele sale video.

Satoshi, pe numele lui real Vlad Sabajuc, este originar din cartierul Valincea al municipiului Cahul, a fost semnat la casa de discuri Versus Artist din cadrul BR Media Group, condus de regizorul Roman Burlaca.

Recent, artistul a colaborat cu Carlas Dreams, iar la moment piesa „Noapte pe la 3” se bucură de un adevărat succes.

Festivalul Untold va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj Arena. Acesta este cel mai mare festival de muzică din România.

Vedeți și voi rezultatul:

Sursa: Google
Sursa: captura de ecran

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion