JOHNNY DEPP din nou criticat din cauza danturii. Vedeți cum s-a afișat actorul la Festivalul de la Cannes

Jocul actoricesc și carisma lui Johnny Depp au umbrit scandalul recent în care acesta a fost implicat. Așa că starul a fost scăldat în ovații pe covorul roșu, de la Cannes. Actorul a strălucit într-un costum negru, cu părul prins în coadă și purtând ochelari de soare, dar toată imaginea a fost ruinată de…dantura sa, pe care se vede că e obișnuit să o neglijeze.

Nu este pentru prima dată când actorul apare astfel la un eveniment de anvergură. Încă în 2016, la Festivalului Internațional de Film Santa Barbara, bărbatul a dat de înțeles că nu-i pasă de felul în care arată dantura sa. Atunci s-au pornit și bârfele, că actorul ignoră igiena orală, că nu merge la stomatolog și că ar suferi de unele boli. De atunci și până acum lucrurile nu s-au îmbunătățit. Și mai mult, actorul a mai pierdut câțiva dinți.

În pofida acestui aspect inestetic, el a fost steaua evenimentului, întrucât Festivalul de la Cannes a început cu premiera filmului „Jeanne du Barry”, care îl are pe actorul Johnny Depp în rolul principal.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion