Câte accidente a făcut Daniela COSTEȚCHI? „Eu mi-am început foarte prost cariera mea de șoferiță”

Influencera și autoarea de poezii, Daniela Costețchi are permis de conducere de circa doi ani și în acest răstimp a reușit să cumpere două mașini și să facă câteva accidente.

Prima mașină, un Wolkswagen Tiguan a cumpărat-o când nici măcar nu avea permis de conducere. Așa că o conducea fostul său iubit, Cătălin. Când i-a reușit să-și ia carnetul și a urcat independent la volan a avut nenorocul să aibă câteva accidente.

„După câteva zile, după ce am luat permisul am luat bara unei mașini într-un sens giratoriu din cauza că nu-mi dădeam seama cât de mare de Tiguan-ul, eram la început plină de emoții. Nu a fost nimic grav. După care, cu vreo 100 de metri mai jos de sensul giratoriu respectiv, am intrat în spatele unei mașini. S-a făcut roșu la semafor, eu nu am apucat să frânez. Eu am frânat, dar mașina nu a reacționat. Era 16 februarie, era destul de lunecos. Și am mai atins o mașină la 4 luni de permis, parcam în subterană la mall cu fața, am atins-o un pic, atât.” – a povestit Costețchi pe Instagram.

Acum tânăra conduce un Porsche Cayenne și e mai prudentă decât la începuturi.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion