ION CEBAN dezvăluie sexul celui de-al 3-lea copil! Primarul așteaptă să-i sugerăm un nume

Prima doamnă a capitalei e însărcinată cu cel de-al treilea copil, dar sexul bebelușului a fost ținut în secret, până ieri. Primarul Capitalei a fost protagonistul unui interviu „Neredactat” cu Rodica Ciorănică, în timpul căruia a dezvăluit că va devenin din nou tată de. . .

Băiat!

Primarul a spus că deocamdată nu au ales un nume pentru noul membru al familiei:

„Suntem în căutare și orice sugestie e binevenită. Oricum decizia ne aparține”, a spus Ion Ceban, salutând ideea unui voting pe Facebook.

Pe cei doi copiii ai lor, cuplul i-a numit Ilinca și Vasile. Numele fetei l-a ales soție, iar a băiatului – Ion Ceban. Alegerea nu a fost grea, întrucât în familia primarului există o tradiție ce se referă la numele bărbaților. Aceștia sunt numiți Ion și Vasile. Îl vor numi oare pe bebeluș Ion sau vor întrerupe tradiția?

Primarul a mai vorbit și despre relația cu cei doi copii ai săi:

„Eu încerc să fiu apropiat de ambii, dar în asemenea circumstanțe când tata pleacă când ei dorm, iar când tata vine ei deja dorm, sunt unele nuanțe. De asta sunt mai atașați de mama, care are mai mult timp să le acorde, dar încerc să fiu prezent cât de poate de mult”, a spus Ion Ceban.

Deci, ajutăm familia primarului să găsească numele potrivit? Dacă aveți vreo idee, scrii-ne în comentarii și etichetați edilul capitalei.

Sursa: Facebook\ Iv Ceban, Ion Ceban

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion