Mihaela BERDAGA, jefuită la Milano! „Am început a striga ca o nebună”

Fashion bloggerița, Mihaela Berdaga a fost jefuită în timp ce servea cafeau,a într-o cafenea din preajma emblematicului Duomo. În cele câteva secunde, în care a lăsat telefonul fără supraveghere, i l-au sustras cât ai zice pește. Tânăra însă nu s-a lăsat cu una cu două și a început să urmărească făptașele. Mihaela a povestit pe Instagram desprea această zi nebună și cum a reușit să-și întoarcă gadgetul:

Două femei au venit lângă noi și cereau bani, una era cu copil, iar alta cu intenția de a cere bani.
I-am zis că nu am bani, doar card. A văzut că nu-i dăm și cealaltă, care era cu copil, tot mă atingea așa de umăr și zicea „dă bani, dă bani”! Și în momentul acesta, cealaltă mi-a luat telefonul de pe masă.

În momentul când s-au dus, clar, nu m-am gândit la asta. Oxana zice: „bine măcar că ai luat telefonul de pe masă”, și eu – „unde e telefonul?”.

Am început a alerga după ele și am început a striga ca o nebună „poliția”! Deja mă doare gâtul. Am început în română să-i zic „nu-ți dau voie să pleci, te caut prin buzunare”. Așa de tare am început a striga în limba română la ea și ea: „fa, nebuno, telefonul meu nu-i la mine” și în acel moment am văzut că telefonul nu-i la ea și am văzut că cealaltă cu copil fuge de mine. Oxana zice că a chemat Poliția și ea atunci scoate telefonul din sutien și zice: „n-ați telefonul, debilo, nebuno”, m-a numit. . . Și eu am început a striga și a filma.” – a povesti Mihaela pe Instagram și a postat și un video cum le urmărea prin inima orașului, pentru a-și întoarce telefonul.
Sursa: Instagram\michaelaberdaga

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion