Promisiuni electorale de la Teodor CÂRNAȚ! Dacă va deveni președinte: „Promit, îmi vând slipii la licitație”

Avocatul și expertul în drept constituțional, iar în mediul virtual cunoscut mai degrabă ca soțul Marinei Cârnaț, Teodor Cârnaț de multe ori și-a manifestat ambiția de a deveni șef de stat. Bărbatul are „planuri mărețe” și le-a împărtășit în cadrul unui podcast. Cârnaț vrea să-și vândă la licitație scandaloșii slipi, cu stema Republicii Moldova, pe care i-a purtat pe plajă în Thailanda și din cauza cărora a ajuns în gura lumii.

Fotografiile sale, în care poartă pe fese stema, nicidecum nu au fost considerate patriotice, dimpotrivă, Cârnaț a fost învinuit de internauți de profanarea simbolului de stat. Fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii pare să considere asta o bună „promovare”.

„Promit, când voi deveni președinte, fac licitație și voi spune: Acești slipi m-au făcut viral nu numai în Republica Moldova, dar și în România. Acești slipi m-au făcut și președintele Republicii Moldova.” – a spus zâmbind.

Teodor Cârnaț a râvnit și la funcția de primar al capitalei la alegerile din 2023, dar „pe drum”. . .s-a răzgândit. Acesta a luat decizia de a se dedica mai mult timp activităților casnice și educării copiilor, pentru a-i oferi soției timp și posibilitate de a-și dezvolta afacere sa.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion