Încă un TikToker, în trecut gastarbeiter! Cu ce se ocupa Vasile JOSAN, înainte de a fi popular online?

Ies la iveală detalii din trecutul unui tiktoker popular, Vasile Josan. Tânărul a recunoscut în cadrul unui podcast că la fel ca mulți alți moldoveni, au fost timpuri când și-a câștigat pâinea muncind în străinătate.

Vasile a lucrat în Franța și pare să fi dat uitării acele timpuri. Zice că-și amintește ca prin ceață de munca de acolo, care nici pe departe nu-i era pe plac.

„În Franța am lucrat un an de zile, am trăit acolo. . .Am lucrat în domeniul construcțiilor, ceva cu termoizolarea, deja eu nici nu țin minte exact cum se numea. Țin minte că făceam bani, dar nu eram fericit, deloc, nici într-o țară nu m-am regăsit așa cum m-am regăsit în Republica Moldova. Absolut unde mă duceam, stăteam cu dorul de casă, eu cred că mulți alții care sunt în diaspora o să se regăsească în cuvintele mele”, a povestit Josan.

Acesta a muncit și în Olanda, acolo unde e stabilit fratele său. Țara l-a cucerit, dar nu în măsura în care să-și mute traiul acolo. La baștină a făcut cunoștință cu o tânăra, care l-a convins să investească într-o afacere cu flori. O perioadă de timp au activat online, după care și-au deschis un magazin fizic, ulterior au schimbat locația. Aceștia în prezent sunt certați, cum rămâne cu afacerea lor comună, Josan nu a precizat.

Numele lui a răsunat pe online, în special în urma luptei pe ringul FEA, cu un alt tiktoker, Dima White. Detalii despre confruntarea lor citește aici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion